vanmustotgras: informatie over deze site

Op deze pagina staat informatie over het ontstaan van de website, de samenstellers, contactmogelijkheid via email, aansprakelijkheid en privacy

Colofon

Deze website “vanmustotgras.nl” is tot stand gekomen als Educatieve Eindopdracht (groepsopdracht) van de opleiding tot Natuurgids van het IVN, regio Drenthe 2020-2021.

De samenstellers en eigenaars van deze site zijn Marga Hospers, Esther Viool, Frank Pardoel en Jaap Hartman, die als naam voor hun samenwerking voor deze groepsopdracht hebben gekozen “EE Hunzeteam”.

Disclaimer

Op alle teksten en foto’s op deze website rust het auteursrecht van de samenstellers van deze site.
Het is zonder schriftelijke toestemming van de samenstellers van deze site niet toegestaan om de teksten en foto’s te kopiëren, verspreiden of op een andere manier openbaar te maken. Wel is het toegestaan een link naar deze website op een eigen website te vermelden.

Wij doen ons best deze site steeds van actuele informatie te voorzien en de informatie actueel te houden. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet juist is, dan stellen wij je reactie bijzonder op prijs. Wil je onjuistheden, onvolledigheden of onduidelijkheden aan ons doorgeven stuur dan een bericht via onderstaand e-mail adres.

Je kunt reageren via het email adres: info@vanmustotgras.nl

De teksten zijn door onszelf geschreven en foto’s zijn door ons zelf gemaakt, tenzij anders vermeld. Mocht je van mening zijn dat desondanks de tekst en/of foto die door ons gepubliceerd is jouw rechten schaadt, dan kun je contact met ons opnemen. Vermeld in de e-mail de titel van het betreffende item en om welk materiaal het gaat. Wij zullen dan je bezwaren onderzoeken en met een reactie komen.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze website wordt aangeboden. Ook aanvaarden de samenstellers van deze site geen verantwoordelijkheid voor directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze informatie.

Privacy

Op onze website treft je een aantal links aan naar andere organisaties. Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor de omgang met jouw gegevens door die partijen. Lees hiervoor de privacyverklaring van de betreffende organisatie.

Wij leggen zelf geen gegevens vast van gebruikers van deze site. Alleen als we een mailtje van je ontvangen zullen we jouw mailadres gebruiken om de mail te kunnen beantwoorden.